Формування навчальної мотивації молодших школярів засобами гри у позаурочній діяльності - Петросян, Давид Тигранович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження: теоретично обґрунтувати, розробити та експериментально перевірити методику формування навчальної мотивації молодших школярів засобами гри у позаурочній діяльності.

Research aim: to theoretically substantiate, develop, and experimentally test a methodology for forming learning motivation in primary school students through games in extracurricular activities.
Formation of Learning Motivation in Primary School Students through Games in Extracurricular Activities
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; молодші школярі; навчальна мотивація; гра; методика формування навчальної мотивації; позаурочна діяльність; primary school students; learning motivation; game; methodology for forming learning motivation; extracurricular activities