Миры Николая Бердяева - Калюжный, Владимир Николаевич; Калюжний, Володимир Миколайович (My University, 2003)
У статті (передмові) робиться спроба відреагувати на репліку Бердяєва: «Питання про світ дуже неясне і невизначене». Як претендент на роль «світу» розглядається корпус текстів, коло ідей, світ думок, низка вчинків...
Keywords: Бердяєв, Микола Олександрович (1874 - 1948); філософія; світ; космос; універсум; людина; істория; свобода; творчість; наука; держава; зло