Маркетинг в управлінні цифровою трансформацією бізнесу на прикладі онлайн-платформи Tabletki.ua - Мерзляков, Микита Олександрович; Merzlyakov, M. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Узагальнення теоретичних підходів до визначення тригерів цифрової трансформації бізнесу. Систематизація сучасних технологічних чинників перетворень бізнесу; обґрунтовання, що маркетинг виступає фільтром цифрових рішень. Проведення конкурентного аналізу аптечного ринку, ІТ додатків, характеристика цільового ринку Tabletki.ua. Здійснення SWOT-аналізу Tabletki.ua та виокремлення конкурентних переваг платформи Tabletki.ua. Аналіз маркетингових показників як критерія успішності цифрових трансформацій.

Generalization of theoretical approaches to determining the triggers of digital business transformation. Systematization of modern technological factors of business transformation; Justification that marketing acts as a filter for digital solutions. Conducting a competitive analysis of the pharmacy market, IT applications, characterization of the target market of Tabletki.ua. Conducting a SWOT analysis of Tabletki.ua and highlighting the competitive advantages of the Tabletki.ua platform. Analysis of marketing indicators as a criterion for the success of digital transformation.
Marketing in the Management of Digital Business Transformation on the on the Example of the Online Platform Tabletki.ua
Керівник: Коломієць, Ганна Миколаївна доктор економічних наук, професор кафедри управління та адміністрування.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; цифрова трансформація; онлайн-платформа; маркетинг; ІТ додатки управління попитом; digital transformation; online platform; online platform; marketing