Розробка бізнес-плану відкриття кав’ярні у м. Луцьк - Прядко, Єлизавета Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета роботи: розробити та обґрунтувати бізнес-план кав’ярні в умовах кризи.

Purpose of the work: develop and justify a business plan for a coffee shop in times of crisis.
Development of a business plan for opening a coffee shop in the city of Lutsk
Керівник роботи : Червоний Віталій Миколайович, кандидат технічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; бізнес-план; кав’ярня; кризові умови; ресторанне господарство; конкурентне середовище; фінансове планування; ризики; маркетингове дослідження; business plan; coffe shop; crisis conditions; restaurant business; competitive environment; financial planning; risks; marketing research