Образні функції інструментальних іменників у романі Івана Багряного «Сад Гетсиманський» - Кудряшова, М.В. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2006)
The article is devoted to the analyses of the figurative function of the instrumental nouns in the novel of I. Bagryany «Sad Getsimanskij».
До 100-річчя від дня народження Івана Багряного.
Keywords: Багряний; «Сад Гетсиманський»; інструментальний іменник; інструментальна модальність