«О, споминів гірка й солодка мить!..» Українська літературна мемуаристика на межі століть - Гажа, Т.П. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2011)
Українська літературна мемуаристика на межі століть. У статті розглядаються загальні тенденції розвитку української літературної мемуаристики XX ст. від об'єктного до суб'єктного типів.
Гажа Тетяна Павлівна, кандидат філологічних наук, доцент кафедри історії української літератури Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Keywords: мемуари; спогади; тип мемуарів