Кузьминчук, Наталія ВалеріївнаЛяшевська, Вікторія ІванівнаШуба, Тетяна Петрівна2023-12-142023-12-142023Управління конкурентоспроможністю підприємств : методичні рекомендації для здобувачів спеціальностей 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / уклад. Н. В. Кузьминчук, В. І. Ляшевська, Т. П. Шуба. – Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2023. – 16 с.УДК 339.923:061.1ЄС(075.8) У 68https://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/18153Методичні рекомендації присвячено питанням теоретичної та практичної підготовки відповідно до кваліфікаційної характеристики студентів-бакалаврів спеціальностей 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» з навчальної дисципліни «Управління конкурентоспроможністю підприємств». Методичні рекомендації навчальної дисципліни «Управління конкурентоспроможністю підприємств» містять характеристику навчального курсу, анотований зміст дисципліни, перелік методів навчання, тематику виконання ІНДЗ, перелік літератури, форми та методи контролю знань, питання до екзамену, приклади типових тестових завдань. Рекомендовано для студентів закладів вищої освіти, а також викладачів, спеціалістів, керівників, які цікавляться питаннями управління конкурентоспроможністю підприємств.ukResearch Subject Categories::SOCIAL SCIENCESперший (бакалаврський) рівень вищої освітименеджментмаркетингпідприємництвоторгівляконкурентоспроможність підприємстваконкурентні відносиниконкурентне середовище підприємстваконкурентні переваги підприємстваконкурентоспроможність товаруконкурентні стратегіїсистема та процес управління конкурентоспроможністю підприємствапрограми підвищення конкурентоспроможностіУправління конкурентоспроможністю підприємств : методичні рекомендації для здобувачів спеціальностей 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиOther