Сутність інституту Уповноваженого Президента України з прав дитини - Зозуля, О.І. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Зозуля Олександр Ігорович – студент-магістр юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Keywords: Уповноважений; Президент України; права дитини; допоміжні органи