Удосконалення системи управління бізнес-процесів підприємства - Лисогор, Дар’я Ярославівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Актуальність теми дослідження зумовлена необхідністю підвищення ефективності управління бізнес-процесами на телекомунікаційних підприємствах, що функціонують у надзвичайно мінливому середовищі та потребують швидкої адаптації, високої якості послуг і внутрішньої злагодженості. Метою дипломної роботи є дослідження теоретичних засад, практичних підходів та розробка рекомендацій щодо удосконалення системи управління бізнес-процесами на телекомунікаційному підприємстві ТОВ «TKE».
Керівник наукової роботи: Бабич Світлана Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; удосконалення системи управління; управління бізнес-процесами; бізнес-процеси на телекомунікаційному підприємстві; автоматизація бізнес-процесів