Тенденції розвитку методів збору даних у маркетинг-менеджменті - Панченко, М. В. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
У роботі досліджено сучасні тенденції розвитку методів збору даних у маркетинг-менеджменті в умовах цифровізації економіки. Проаналізовано еволюцію традиційних методів досліджень та їх трансформацію під впливом Інтернет-технологій. Особливу увагу приділено новітнім підходам, зокрема online-спільнотам, аналізу соціальних медіа та мобільним опитуванням. Визначено переваги та обмеження нових методів, а також перспективи їх впровадження на українському ринку.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; маркетингові дослідження; збір даних; онлайн-методи; соціальні медіа; маркетинг-менеджмент