Інноваційні підходи до організації міжнародної торгівлі - Кучков , Дмитро Олександрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі розкрито сутність і роль міжнародної торгівлі умовах цифрової економіки, охарактеризовано особливості експорту IT- послуг, проаналізовано сучасний стан галузі в Україні, а також діяльність підприємства ТОВ «ГАРАНТ-ОЦІНКА». На основі отриманих результатів розроблено практичні рекомендації щодо вдосконалення організаційної моделі міжнародної торгівлі компанії, зокрема впровадження цифрових інструментів, адаптації до міжнародних стандартів і розвитку клієнт- орієнтованих каналів взаємодії.
Керівник: Лісений Євгеній Володимирович, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; міжнародна торгівля; IT-послуги; цифрова трансформація; інноваційні підходи; зовнішньоекономічна діяльність