Розробка механізму управління мотивацією персоналу - Коровяковська, Карина Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є обґрунтування особливостей функціонування мотиваційних систем у форматі дистанційної роботи та визначення практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління мотиваційними процесами. Об’єктом дослідження є процес формування способів управління мотивацією персоналу у компанії ТОВ «АЛЬФА КОМПОЗІТ». Предмет дослідження охоплює основні принципи і методичні підходи до формування мотиваційної системи, а також визначення ключових проблем у сфері стимулювання праці.
Керівник кваліфікаційної роботи: Крикун Ольга Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; менеджмент персоналу; personnel management; управління персоналом; мотивація персоналу; staff motivation; стимулювання праці; labor stimulation; управління мотивацією; management of motivation