Туризм как форма международных экономических отношений - Стензя, А. В. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
В статье рассмотрен туризм как форма международных экономических отношений и проанализирована его роль в мировой экономике. Оценена динамика туристических потоков и доходов, а также выявлены проблемы развития туризма в Украине. Обоснована необходимость совершенствования государственной политики в данной сфере.

У статті розглянуто туризм як форму міжнародних економічних відносин та проаналізовано його роль у світовій економіці. Оцінено динаміку туристичних потоків і доходів, а також визначено проблеми розвитку туризму в Україні. Обґрунтовано необхідність удосконалення державної політики у цій сфері.
Туризм як форма міжнародних економічних відносин
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; туризм; международные экономические отношения; туристический рынок; туристические потоки; развитие; туризм; міжнародні економічні відносини; туристичний ринок; туристичні потоки; розвиток