Комп’ютерна система планування IT-проєктів - Кринична, Аліна Олександрівна; Krynychna, A. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Завдання, яке вирішується в кваліфікаційній роботі полягає в тому, щоб за допомогою існуючих мов програмування розробити сервіс для зменшення об’єму роботи при плануванні складу команди виконання IT-проєктів.

The task that is solved in the qualification work is to develop a service using existing programming languages to reduce the amount of work when planning the composition of the IT project team.
Керівник: Рева Сергій Миколайович, кандидат технічних наук, доцент кафедри теоретичної та прикладної інформатики
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; IT-проєкт; планування; epic; story; tasks; JavaSript; HTML; IT project; planning