Дипломатичний протокол та консульська служба: методичні рекомендації до семінарських занять, самостійної та індивідуальної роботи (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» освітньої програми «Міжнародні відносини та регіональні студії») [Електронне видання] - Сідоров, Михайло Вадимович; Sidorov, Mykhailo (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Видання містить програму навчальної дисципліни, методичні матеріали до семінарських занять, організаційно-методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів вищої освіти та проведення контролю знань, методичні рекомендації до написання науково-дослідних (індивідуальних), теоретичні питання для підготовки до підсумкового контролю. Методичні рекомендації розроблені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

The publication contains the programme of the discipline, methodological materials for seminars, organisational and methodological recommendations for independent work of higher education students and knowledge control, methodological recommendations for writing research (individual) projects, theoretical questions for preparation for the final control. The methodological recommendations are developed for applicants for the first (bachelor's) level of higher education in the speciality 291 «International Relations, Public Communications and Regional Studies».
Diplomatic Protocol and Consular Service: Methodological Recommendations for Seminars, Independent and Individual Work (for applicants for the first (bachelor's) level of higher education in the specialty 291 "International Relations, Public Communications and Regional Studies" of the educational program "International Relations and Regional Studies") [Electronic edition]
Keywords: дипломатичний протокол; консульська служба; міжнародні відносини; дипломатія; регіональні студії; diplomatic protocol; consular service; international relations; diplomacy; regional studies