Тенденції розвитку глобальних ланцюгів доданої вартості - Гуйван, Олександра Романівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є виявлення тенденцій розвитку глобальних ланцюгів доданої вартості та чинників залучення країн світу у глобальні ланцюги доданої вартості.
Керівник : Шолом Аліна Сергіївна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; додана вартість; глобальні ланцюги доданої вартості; пріоритети участі країн у глобальних ланцюгах доданої вартості