Регіональні особливості інвестиційних зв’язків україни з країнами ЄС - Кулєшова, Г.О. (My University, 2010)
В роботі охарактеризовано інвестиційне співробітництво України з країнами ЄС, виявлені регіональні особливості співпраці між країнами.
Keywords: іноземні інвестиції; євроінтеграція