Надання позичок органам місцевого самоврядування з єдиного казначейського рахунку - Пантелєєв, В.П.; Клітенко, І.Ю. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2009)
Стаття присвячена особливостям процесу надання короткотермінових та безвідсоткових позичок органам місцевого самоврядування з єдиного казначейського рахунку. Проаналізовано стан надання позичок за рахунок коштів ЄКР місцевим бюджетам у 2007-2008 роках. Надані пропозиції щодо підвищення ефективності процесу розрахунку тимчасового касового розриву, контролю напрямів використання короткотермінових позичок місцевими бюджетами та пога-шення безвідсоткових позичок.
Keywords: короткотермінові позички; безвідсоткові позички; тимчасовий касовий розрив; єдиний казначейський рахунок