Ділова іноземна мова. Англійська мова : методичні вказівки до НМП “Business Communication” до проведення самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 3-4 курсів денної та заочної форм здобуття освіти за спеціальностями «015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)» (освітні програми: «Професійна освіта (Харчові технології)», «Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості)», «Професійна освіта (Психологія дизайну та іміджу)», «Професійна освіта (Дизайн)», «Економічна та бізнес-освіта»), 053 «Психологія» (освітня програма «Практична психологія»), 032 «Історія та археологія» (освітня програма «Краєзнавчо-туристична робота»), 071 «Облік і оподаткування» (освітня програма «Облік і оподаткування»), 073 «Менеджмент» (освітня програма «Торговельний менеджмент»), 075 «Маркетинг» (освітня програма «Маркетинг»), 076 «Підприємництво та торгівля» (освітня програма «Митна справа»)» [Електронний ресурс] - Пасічник, Марина Вікторівна; Pasichnyk, Maryna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні вказівки до НМП “Business Communication” до проведення самостійної роботи спрямовані на формування у здобувачів вищої освіти професійно-орієнтованих компетенцій, необхідних для ефективної письмової комунікації в англомовному середовищі в процесі майбутньої професійної діяльності. Завдання розраховані на самостійне опрацювання з метою опанування базовим лексичним матеріалом, необхідним для написання найбільш вживаних видів ділової кореспонденції. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3-4 курсів денної та заочної форм здобуття освіти за спеціальностями 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)», 053 «Психологія», 032 «Історія та археологія», 071 «Облік і оподаткування», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля», а також магістрам та аспірантам.
Business foreign language. English: Business communication : methodological instructions for independent work for the first (bachelor's) level of higher education of 3-4 years of full-time and part-time students majoring specialities: “015 Professional Education (by specialisations) ”, 053 “Psychology”, 032 “History and Archeology”, 071 “Accounting and Taxation”, 073 “Management”, 075 “Marketing”, 076 “Entrepreneurship and Trade” [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Other Germanic languages::English language; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; ділова іноземна мова; професійно-ділове спілкування; англійська мова; усна та письмова комунікація; ділові папери; комунікативні навички; business foreign language; professional and business communication; English; oral and written communication; business papers; communication skills