Удосконалення мотиваційного управління персоналом промислового підприємства в умовах гібридних загроз - Карук, Володимир Анатолійович; Karuk, Volodymyr (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Магістерська робота присвячена теоретичним основам та практичному аналізу мотиваційного управління персоналом підприємства в умовах гібридних загроз. Перший розділ зосереджується на сутності трудової мотивації та аналізі ключових моделей і теорій мотивації, включаючи іноземний досвід. У другому розділі проводиться аналіз системи управління персоналом на прикладі компанії «Сайфер» з урахуванням сучасних викликів гібридних загроз. Третій розділ пропонує шляхи вдосконалення управління персоналом, включаючи рекомендації щодо використання грошової винагороди, стимулювання персоналу та розробку цілісної моделі управління.
Improvement of motivational management of personnel of an industrial enterprise in conditions of hybrid threats
Науковий керівник: Соболь Роман Георгійович, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри публічної політики
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; гібридні загрози; управління персоналом; підприємство; продуктивність праці