Впровадження інструментів HR політики в розвиток підприємницької діяльності - Муха, Данило Вадимович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання: теоретико-методичних засад формування HR-політики підприємства, досліджено сучасні підходи до управління персоналом у контексті цифровізації, компетентнісного та стратегічного управління; проведено комплексний аналіз організаційно-економічної діяльності ТОВ «Поліграфпак НТ Плюс», визначено сильні та проблемні аспекти HR-політики, оцінено систему мотивації, структуру персоналу, рівень плинності та ефективність кадрових процесів.
Керівник: Писаревська Ганна Іллівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; HR-політика; управління персоналом; мотивація; цифровізація; компетентнісний підхід; кадровий розвиток; HR-аналітика