Зв‘язок уваги та уяви з Інтернет залежністю - Масич, С. Ю. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
В кваліфікаційній роботі досліджувався зв’язок Інтернет залежності з увагою та уявою серед молодих чоловіків та молодих жінок. Групами досліджуваних стали люди молодого віку з різними ступінями Інтернет залежності. Було виявлено, що люди з помірною ступінню інтернет залежності мають вищий рівень уваги, ніж люди з легким ступінем інтернет залежності.

The qualifying work investigated the connection of Internet addiction with attention and imagination among young men and young women. The groups of subjects were young people with different degrees of Internet addiction. It was found that people with a moderate degree of Internet addiction have a higher level of attention than people with a slight degree of Internet addiction.
The connection of attention and imagination with Internet addiction
Керівник роботи: Зуєв Ігор Олександрович, кандидат психологічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; увага; WARNING; Інтернет залежність; Internet addiction; молоді чоловіки; young men; уява; imagination; молоді жінки; young women