Нові наукові горизонти: досягнення, пошук : збірник наукових праць. Вип. 7 - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Збірник об’єднує дослідження українських та іноземних здобувачів вищої освіти, що присвячені актуальним проблемам сучасної науки. Видання презентує результати наукових пошуків у різних галузях науки. Матеріали збірника відображають міждисциплінарний підхід, новітні тенденції в науці та прагнення студентства до творчого й критичного осмислення наукових викликів сьогодення. Збірник стане в пригоді викладачам, студентам і всім, хто цікавиться сучасними дослідницькими практиками, тенденціями розвитку науки та формуванням нової генерації молодих науковців.

The collection brings together the research of Ukrainian and foreign higher education students on topical issues of modern science. The publication presents the results of scientific research in various fields of science. The materials of the collection reflect an interdisciplinary approach, the latest trends in science and the desire of students to creatively and critically comprehend the scientific challenges of our time. The collection will be useful for teachers, students and anyone interested in modern research practices, trends in the development of science and the formation of a new generation of young scientists.
New scientific horizons: achievements, researches : conference proceedings. Iss. 7
Наукове видання. Українською, англійською мовами
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; глобальні виклики; здобувачі вищої освіти; інновації; конференція; освітній простір; міждисциплінарний діалог; науковий дискурс; наукові дослідження; наукові перcпективи; нові підходи; популяризація науки; розвиток освіти; студентська наука; сучасна наука; global challenges; higher education students; innovations; conference; educational space; interdisciplinary dialogue; scientific discourse; scientific research; scientific perspectives; new approaches; popularisation of science; educational development; student science; modern science