Договір про влаштування дітей до прийомної сім’ї - Розгон, Ольга Володимирівна (Харків : Фактор, 2017)
Природа взаємовідносин прийомних батьків і дітей має договірну основу, виникає на підставі договору, в якому дитина є особою, на користь якої укладається договір. Такий договір передбачає умови виховання дитини у прийомній сім’ї, виходячи з індивідуальних особливостей дитини та її законних прав та інтересів
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE