Застосування досвіду соціального підприємництва в діяльності суб’єкта підприємництва - Крилова, Уляна Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Робота виконана на основі узагальнення праць вітчизняних і зарубіжних учених у галузі економіки, менеджменту та соціального підприємництва, присвячених дослідженню механізмів упровадження соціально відповідальних практик у бізнес-середовище. Предметом дослідження є теоретичні, методичні та прикладні засади застосування досвіду соціального підприємництва в діяльності суб’єкта господарювання на прикладі ТОВ «Харківський молочний комбінат».
Керівник: Ляшевська Вікторія Іванівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; соціальне підприємництво; діяльність суб’єкта господарювання; цифровізація; соціальні ініціативи