Міжнародна конференція молодих учених «ХІ-ті Кирило-Мефодіївські читання» - Чистотина, О. (Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна; історичний факультет, 2011)
20 травня 2011 р. до Дня слов‘янської писемності та культури в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна було проведено вже традиційну Міжнародну конференцію «ХІ-ті Кирило- Мефодіївські читання». Співорганізаторами конференції виступили Центр болгаристики та балканських досліджень ім. М. Дрінова, Центр краєзнавства, історичний факультет Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та Студентське наукове товариство історичного факультету. До участі у конференції оргкомітетом було відібрано 50 кращих тез студентів, аспірантів та молодих вчених із 17 вищих навчальних закладів України та Росії.
Чистотіна Ольга – студентка історичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.
Keywords: міжнародна конференція молодих учених; ХІ-ті Кирило-Мефодіївські читання; Харківський національний університет; День слов‘янської писемності та культури