В. Н. Каразін. Діалоги у часі й просторі: дослідження і матеріали - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Видання містить статті та екстракти досліджень про засновника Харківського університету Василя Назаровича Каразіна (1773-1842), що вийшли друком протягом ХІХ - початку ХХІ ст. Для публікації було відібрано найбільш вагомі твори даної тематики. До них додано фактографічні та історіографічні коментарі, а також ілюстрації. Видання розраховане на усіх тих, хто цікавиться історією вітчизняної науки й освіти, історією Харківського університету та особистістю В. Н. Каразіна.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science and ideas; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Василь Назарович Каразін (1773–1842)