Воспоминания племянницы Дмитрия Андреевича Ушакова - Муха, Элеонора Михайловна; Гончарова, Антоніна Євменівна; Муха, Елеонора Михайлівна; Гончарова, Антонина Евменьевна (Харьков, 2019)
«Ушаков Дмитро Андрійович обіймав посаду директора нашої бібліотеки з 1959 по 1963 рік».
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; звільнення Харкова; Харків; Гончарова Елла Василівна, дружина Д.А. Ушакова; Гончарова Антоніна Євменівна; Харківський університет; філологічний факультет Харківського університету; Ушаков Дмитро Андрійович, Герой Радянського Союзу, (1919-2011); Друга світова війна; Центральна наукова бібліотека Харківського університету; директор ЦНБ