Місце США у світовій торгівлі: сучасний стан та перспективи розвитку - Кантемир, Катерина Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Основною метою дослідження є визначення перспектив розвитку США у світовій торгівлі товарами та послугами.
Керівник : Макарчук Катерина Олексіївна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; міжнародна торгівля країн світу; світова торгівля; економічний розвиток США; міжнародна торгівля США товарами та послугами