Формування ефективної дидактичної емоційної взаємодії в системі «викладач-студент» (на прикладі Харківського автотранспортного фахового коледжу) - Козлов, Владислав Віталійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження. теоретично обґрунтувати, розробити модель ефективної дидактичної емоційної взаємодії в системі «викладач-студент» та частково експериментально перевірити впровадження розробленої моделі в освітній процес Харківського автотранспортного фахового коледжу.

The purpose of the study. theoretically substantiate, develop a model of effective didactic emotional interaction in the "teacher-student" system and partially experimentally verify the implementation of the developed model in the educational process of the Kharkiv Motor Vehicle College.
Formation of effective didactic emotional interaction in the "teacher-student" system (on the example of the Kharkiv Motor Vehicle Vocational College)
Керівник роботи : Коваленко Олена Едуардівна, д.пед.н., професор
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; дидактична емоційна взаємодія; модель; система «викладач-студент»; моделювання; didactic emotional interaction; model; "teacher-student" system; modeling