Державне (конституційне) право зарубіжних країн: робоча програма та матеріали до семінарських занять і самостійної роботи студентів - Зубенко, Г.В.; Воронов, М.М. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2012)
Навчальна дисципліна «Державне (конституційне) право зарубіжних країн» має предметом державне (конституційне) право конкретних країн або, іншими словами, національні державно-правові системи, які вивчаються як в аналітичному, так і синтетичному плані. Навчально-методичний комплекс містить робочу програму та матеріали до семінарських занять і самостійної роботи студентів. Розраховано на студентів другого курсу юридичного факультету.
Keywords: конституційне право; державне право зарубіжних країн