Часткове ґрунтознавство : навчально-методичний комплекс для організації роботи студентів у закладах вищої освіти за спеціальністю 201 «Агрономія» [Електронний ресурс] - Ачасов, Андрій Борисович; Тітенко, Ганна Валеріївна; Карпов, Віталій Гнатович; Achasov, Andrii Borisovitch; Titenko, Ganna Valeriivna; Karpov, Vitaly Hnatovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Навчально-методичний комплекс нормативної дисципліни підготовки агронома «Часткове ґрунтознавство» містить робочу програму навчальної дисципліни, методичні рекомендації для виконання практичних, самостійних робіт, приклади завдань семестрових екзаменів тощо. Навчальне видання призначене для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 201 «Агрономія» першого (бакалаврського) освітнього рівня.

The educational and methodological complex of the normative discipline of agronomist training «Partial Soil Science» contains the work program of the discipline, methodological recommendations for practical, independent work, examples of tasks for semester exams, etc. The educational publication is intended for applicants for higher education in the specialty 201 «Agronomy» of the first (bachelor's) educational level.
Partial soil science: an educational and methodological complex for organizing the work of students in higher education institutions in the specialty 201 «Agronomy» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: NATURAL SCIENCES::Earth sciences; грунт; ґрунтовий покрив; ландшафт; карта; рельєф; дистанційне зондування; soil; ground cover; landscape; map; terrain; remote sensing