Використання етимологічного методу в сакрально-географічних дослідженнях - Шуканов, П.В. (My University, 2012)
Розкривається сутність і значення етимологічного методу в розвитку сакрально-географічних знань. Пропонується використовувати даний метод для удосконалення сучасної наукової термінології
Keywords: етимологія; наука; сакральна географія; традиція; простір