Современные тенденции мирового рынка туристических услуг - Собхи, Мохамед; Собхі, Мохамед; Sobhi, Mohamed (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2008)
В статье проведено обобщение основных тенденций современного развития мирового рынка туристических услуг и факторов, на него влияющих.

У статті здійснено узагальнення головних тенденцій сучасного розвитку світового ринку туристичних послуг і факторів, що здійснюють на нього вплив.

In the article, the generalization of basic trends of modern development of the world market of tourist services and factors which influence this market is carried out.
Сучасні тенденції світового ринку туристичних послуг
Current Trends in the Global Tourism Services Market
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; индустрия туризма; мировой рынок; туристическая услуга; дифференциация; специализация; індустрія туризму; світовий ринок; туристична послуга; диференціація; спеціалізація; industry of tourism; world market; tourist favor; differentiation; specialization