Формування кадрової стратегії в організації - Алешко, Марія Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Кадрова стратегія - це не лише набір правил для найму та звільнення персоналу. Вона охоплює більший спектр аспектів, включаючи методи стимулювання та розвитку працівників, формування корпоративної культури та розвитку лідерства всередині організації. Ця стратегія визначає, як компанія буде взаємодіяти зі своїм персоналом, як мотивувати їх до досягнення високих результатів та як забезпечити їхній постійний розвиток і професійне зростання. Метою роботи є теоретичне та практичне обґрунтування побудови кадрової стратегії організації. Об’єктом кваліфікаційної роботи можна визначити процеси пов’язані із формуванням та реалізацією кадрової стратегії організації. Предметом роботи є механізми побудови кадрової стратегії організації.
Formation of HR strategy in the organization
Керівник наукової роботи: Тернова Ірина Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; кадрова стратегія; HR strategy; управління персоналом; менеджмент персоналу; personnel management; людські ресурси; human resources; управління трудовими ресурсами; human resources management