Трансформація публічної дипломатії НАТО в рамках сучасних міжнародних відносин - Саксонова, Д.Е. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2019)
Сучасний розвиток системи міжнародних відносин, тісно поєднаний з прискоренням процесів глобалізації і появою нових глобальних загроз, що робить необхідним міжнародне обговорення принципів політичної організації світу. Сьогодні, в умовах, коли «світ зазнає трансформації, зумовлену масштабною транскордонною активністю», коли з'являються нові актори, що кидають виклик сучасній політичній організації світу, важливе використання таких методів впливу на суспільну свідомість, які були б досить ефективним інструментом, що дозволяє досягти поставлених цілей у зовнішньо-політичній діяльності держави.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; норвезько-українська конференція; НАТО; міжнародні відносини