Модернизація системи середньої освіти в Україні - Цвірко, Рита Вікторівна; Tsvirko, Ryta Viktorivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є науково-теоретичне обґрунтування механізмів публічного управління модернізацією системи загальної середньої освіти України та розроблення управлінсько-практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності функціонування освітньої системи в умовах сучасних реформ.
Modernization of the secondary education system in Ukraine
Науковий керівник роботи: Кулініч Олег Васильович, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES; модернизація системи освіти; система середьної освіти; ЗПУА-4-24