Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами : методичні рекомендації до самостійної роботи - Розіт, Тетяна Володимирівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Видання підготовлено відповідно до освітньо-професійних програм підготовки рівня «магістр» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». Розкрито перелік всіх питань, які необхідно опанувати, надано нормативно – правове забезпечення за кожною темою. Наведено розлогі методичні рекомендації щодо виконання індивідуального розрахункового завдання з дисципліни «Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами».
Навчальне видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; самостійна робота; професійна підготовка; освітній процес; Міжнародні стандарти фінансової звітності (МСФЗ); індивідуальне завдання; фінансові інструменти