Особливості прояву синдрому емоційного вигорання у медичних працівників - Манасян, Євангелія (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуто особливості прояву синдрому емоційного вигорання у медичних працівників. Робота спрямована на підвищення ефективності медичної допомоги та покращення умов праці медичних працівників. Вона має на меті забезпечити здоров’я та добробут медичних працівників, а також покращити якість медичних послуг для пацієнтів.
Features of the manifestation of emotional burnout syndrome in medical workers
Керівник роботи: Яворовська Любов Миколаївна, кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної психології
Keywords: SOCIAL SCIENCES; емоційне вигорання; emotional burnout; медичні працівники; medical workers; ефективність медичної допомоги; effectiveness of medical care; стрес; stress