Протидія гібридним загрозам у сфері освіти: захист від когнітивних маніпуляцій та інформаційних впливів - Макагон, Анатолій Анатолійович; Makahon, Anatolii Anatoliiovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою роботи є комплексний аналіз механізмів протидії гібридним загрозам у сфері освіти прикордонного регіону в умовах активних бойових дій та розробка науково обґрунтованих практичних рекомендацій для системи публічного управління освітою Харківської області щодо захисту від когнітивних маніпуляцій та інформаційних впливів.
Countering hybrid threats in the education sector: protection against cognitive manipulations and information influences
Науковий керівник роботи: Величко Лариса Юріївна, доктор юридичних наук, професор кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; протидія гібридним загрозам; сфера освіти; когнітивні маніпуляції; інформаційні впливи