Можливості використання мобільних додатків у навчанні німецької мови - Дрібноход, Н.В.; Сотникова, С.І. (ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2017)
У статті розглядаються можливості використання мобільних додатків у навчанні німецької мови, дається їх коротка характеристика та класифікація, а також вивчаються можливості впровадження мобільних додатків як складову частину уроку німецької мови у загальноосвітніх навчальних закладах.
Keywords: мобільні додатки; навчання німецької мови; смартфони; типи навчальних програм