Управління конкурентоспроможністю підприємства та шляхи її підвищення - Васильєва, Владлена Юріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі розкрито сутність та роль конкурентоспроможності підприємства в сучасних умовах господарювання, систематизовано підходи до управління конкурентними перевагами та проаналізовано вплив ринкового середовища на результати діяльності підприємства. Проведено аналіз конкурентної позиції підприємства, визначено ключові проблеми та обмеження розвитку, а також оцінено рівень його конкурентоспроможності.
Керівник: Ковальова Вікторія Іванівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; конкурентоспроможність; управління конкурентоспроможністю; конкурентні переваги; ринкове середовище; стратегія розвитку; ефективність діяльності; підприємство