Правові та організаційні засади діяльності Національної поліції України щодо захисту прав людини - Гіцелєв, Олександр Олександрович; Hitseliev, Oleksandr Oleksandrovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета магістерської роботи полягає у комплексному теоретико правовому та організаційно-правовому аналізі діяльності Національної поліції України щодо захисту прав і свобод людини, з’ясуванні особливостей реалізації правозахисної функції поліції в умовах воєнного стану, а також у виробленні науково обґрунтованих пропозицій щодо вдосконалення механізмів забезпечення балансу між правами людини та повноваженнями органів Національної поліції України з урахуванням конституційних принципів, міжнародних стандартів у сфері прав людини та практики їх застосування.
Legal and organizational principles of the National Police of Ukraine in the protection of human rights
Науковий керівник роботи: Клімова Світлана Миколаївна, доктор юридичних наук, професор, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences; правові засади; організаційні засади; Національна поліція України; захист прав людини