Вірусний маркетинг в діяльності організації - Давидова, Анастасія Тарасівна; Davydova, Anastasiia Tarasivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено вірусну рекламу як інструмент сучасних маркетингових комунікацій в умовах цифровізації. Розкрито сутність поняття вірусної реклами та визначено її місце у системі маркетингових комунікацій. Охарактеризовано механізми поширення вірусного контенту й особливості його впливу на цільову аудиторію з урахуванням емоційних, соціальних і технологічних чинників.

The master’s thesis examines viral advertising as a tool of modern marketing communications in the context of digitalization. The essence of the concept of viral advertising is revealed and its place within the system of marketing communications is defined. The mechanisms of viral content dissemination and the specifics of its influence on the target audience are characterized, taking into account emotional, social, and technological factors.
Viral marketing in the activities of an organization
Керівник: Болотна Оксана Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; вірусна реклама; вірусний маркетинг; маркетингові комунікації; digital-маркетинг; рекламні кампанії; залученість аудиторії; viral advertising; viral marketing; marketing communications; digital marketing; advertising campaigns; audience engagement