Прогнозування обсягів залучення прямих іноземних інвестицій в економіку України - Полевич, І.О. (My University, 2014)
В статті розглядаються особливості прогнозування обсягів залучення прямих іноземних інвестицій в економіку України. Дається загальна методика виконання прогнозу за допомогою трендових моделей. Наводяться ключові поняттєві та теоретичні основи прогнозування. Детально поданий алгоритм виконання прогнозу. Представлені результати прогно- зування обсягів залучення прямих іноземних інвестицій в економіку України, подана стисла характеристика інвестиційної ситуації в Україні.
Часопис соціально-економічної географії: Міжрегіональний збірник наукових праць. – Харків: Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2014
Keywords: інвестиційна діяльність; прямі іноземні інвестиції; прогнозування; прогнозні трендові моделі