Професійна підготовка фахівців у галузі цифрових технологій з розробки анімаційних навчальних матеріалів засобами Adobe Photoshop дисципліни «Графіка та візуалізація» - Держерук, Сергій Михайлович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Об'єктом дослідження є процес професійної підготовки фахівців у галузі цифрових технологій з розробки анімаційних навчальних матеріалів засобами Adobe Photoshop дисципліни «Графіка та візуалізація». Предметом дослідження є методика професійної підготовки фахівців у галузі цифрових технологій з розробки анімаційних навчальних матеріалів засобами Adobe Photoshop дисципліни «Графіка та візуалізація». Мета дослідження – теоретично обґрунтувати та частково перевірити методику професійної підготовки фахівців у галузі цифрових технологій з розробки анімаційних навчальних матеріалів засобами Adobe Photoshop дисципліни «Графіка та візуалізація».

The object of the study is the process of professional training of specialists in the field of digital technologies in the development of animated educational materials using Adobe Photoshop in the discipline «Graphics and Visualization». The subject of the study is the methodology of professional training of specialists in the field of digital technologies in the development of animated educational materials using Adobe Photoshop in the discipline «Graphics and Visualization». The purpose of the study is to theoretically substantiate and partially test the methodology of professional training of specialists in the field of digital technologies for the development of animated educational materials using Adobe Photoshop in the discipline «Graphics and Visualization». As a result of the study, laboratory works were developed for use in the study of the discipline «Graphics and Visualization».
Professional training of specialists in the field of digital technologies in the development of animated educational materials using Adobe Photoshop in the discipline "Graphics and Visualization"
Керівник роботи: Коломієць Валерій Віталійович, кандидат технічних наук, доцент кафедри електромеханічних та комп'ютерних систем Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту УІПА
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; цифрові технології; digital technologies; професійна підготовка; professional training; графічний дизайн; graphic design; анімація; animation; методична розробка; methodological development