3G система відеонагляду для безпечних просторів - Букша, Даниїл Геннадійович; Buksha, D. G. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Проблема, яку вирішує кваліфікаційна робота пов’язана з впровадженням систем відеонагляду у складнодоступних місцях чи просторах із малорозвиненою інфраструктурою. Область застосування – системи відеонагляду у малих населених пунктах, селах із малорозвиненою інфраструктурою.

The research subject is the software implementation and optimization of the admin panel for a 3G video surveillance system. The qualification work addresses the problem of implementing video surveillance systems in hard-to-reach locations or areas with underdeveloped infrastructure.
Керівник: Рало Олександр Миколайович, кандидат технічних наук, старший викладач кафедри електроніки та управляючих систем
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology; 3G зв’язок; система відеонагляду; відеокамера; адміністративна панель; інтерфейс; 3G connection; video surveillance system; video camera; admin panel; interface