Політична аналітика як цілісна система теоретико-прикладного наукового знання - Рубанов, В.В. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2008)
У статті пропонується авторська концепція сутності політичної аналітики як цілісної системи теоретико-прикладного наукового знання. На відміну від традиційного дискретного підходу в характеристиці її сутності, ця концепція дає не просто системне подання, чітке розуміння самої політичної аналітики як наукової категорії, а найголовніше – дозволяє привести в методологічну відповідність предмет, завдання й функції кожного з її елементів як відносно самостійних теоретико-прикладних наукових дисциплін.
Keywords: політична аналітика