Автоматизація процесів управління підприємством (на прикладі ТОВ «Н30») - Рябченко, В’ячеслав Олегович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Об’єктом дослідження є процеси управління діяльністю малих підприємств у сфері комерційної оренди нерухомості. Предметом дослідження є організаційно-економічні засади автоматизації процесів управління орендною діяльністю на основі ERP-орієнтованих SaaS-систем, зокрема концепція та інструменти впровадження платформи Orendly на прикладі малого оренднго бізнесу.
Керівник наукової роботи: Мажник Лідія Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; автоматизація управління; інформаційні системи; ERP-системи; SAAS-платформа; орендна діяльність; малий бізнес; цифрова трансформація; економічний ефект; Orendly