Удосконалення стратегічного управління персоналом в умовах сучасних викликів - Борисенко, Єлизавета Дмитрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є обґрунтування напрямів удосконалення стратегічного управління персоналом шляхом розробки практичних рекомендацій, адаптованих до умов сучасних викликів. Об'єктом дослідження є система стратегічного управління персоналом у ТОВ «Нова Пошта». Предметом дослідження виступають підходи та інструменти стратегічного управління персоналом у ТОВ «Нова Пошта», їх застосування та можливості вдосконалення в умовах сучасних викликів.
Керівник кваліфікаційної роботи: Тернова Ірина Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; стратегічне управління; strategic management; менеджмент персоналу; personnel management; управління персоналом; ТОВ «Нова Пошта»; LLC "Nova Poshta"